Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
5. Međunarodni fotosajam 17.10.2009. u Zagrebu.

 
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Fotografija
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ivan BajloJoined: 08 Dec 2006
Posts: 11
Location: Zagreb, Hrvatska, Europa, Treći kamenčić od Sunca

PostPosted: 25.09.2009 19:36    Post subject: 5. Međunarodni fotosajam 17.10.2009. u Zagrebu. Add user to your forum ignore list Reply with quote

Udruga Svijet fotografije poziva Vas na 5. Međunarodni fotosajam koji će se održati 17. listopada 2009. od 10h do 16h u Pučkom otvorenom učilištu, Ulica grada Vukovara 68 u Zagrebu. Ulaznica je 10 kuna.

Program 5. fotosajma:

10:30 - 12:00 Povodom međunarodne godine astronomije i 5. Međunarodnog fotosajma Boris Štromar će uz predavanja prezentirati i razne tehnike astrofotografije. Posjetitelji će tijekom predavanja moći vidjeti fotografije i opremu kojom su napravljene.

12:00 - 13:00 Predavanje o studijskoj rasvjeti pod vodstvom profesionalnih fotografa Jadranka Begića, Timora Šatare i Gorana Katića.

13:00 - 14:00 Predavanje o digitalnoj obradi fotografija u Photoshopu pod vodstvom profesionalnog fotografa Jadranka Begića.

14:15 - 15:30 Foto session u suradnji Svijet Medija, Sony Overseas S.A. predstavništvo u Hrvatskoj i Fotosvijet d.o.o. u kojem će posjetitelji moći isprobati studijsku rasvjetu i mnogobroje dodatke za rasvjetu od osvjetljive pozadine, softboxa za bljeskalice, snoot, barn doors (klapne) s filterima u boji, saćaste nastavke za reflektor do soft light reflektor (ili beauty dish popularni tanjur) i dr. i koristiti Sony DSLR fotoaparate uz savjete profesionalnih fotografa Timora Šatara i Gorana Katića.

Ulaz i izlaz na predavanja su slobodni, pa ni prethodna najava nije potrebna. Ako i zakasnite na početak, slobodno uđite, nećete biti kažnjeni. Wink

Zahvaljujemo Jadranku Begiću i Timoru Šatari, ekipi iz CahayaBox za pomoć pri organizaciji predavanja.

S prosjekom od oko 1000 posjetitelja i 40 izlagača, zagrebački fotosajam najveći je događaj ovakvog tipa i u ovom dijelu Europe. Po broju izlagača nadmašila nas je samo bečka fotoburza koja ipak ima upola manje posjetitelja. Veći sajmovi ove vrste u Europi su u Bievresu, blizu Pariza i Houtenu u Nizozemskoj.

Cilj sajma je omogućiti ljubiteljima fotografije da na jednom mjestu prezentiraju, prodaju i razmjenjuju svu fotografsku opremu, od najnovijih modela fotoaparata i studijske rasvjete do starih analognih fotoaparata koje više ne možete naći u redovnoj prodaji. Uz ponuđenu fotoopremu tu su i predavanja i prezentacije koje će se, zbog velikog interesa posjetitelja, održati u dvorani sa 200 sjedećih mjesta.

_________________
Vojska.net | Svijet fotografije | IvanBajlo.com | Digitalna fotografija na netu
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Fotografija All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group