Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
09-10-2009 - Elevate tour, cfsn & RAVE DJs @ Medika (Zag

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 28.09.2009 15:06    Post subject: 09-10-2009 - Elevate tour, cfsn & RAVE DJs @ Medika (Zag Add user to your forum ignore list Reply with quote



Petak - 09.10.2009 - AKC Medika, Zagreb

In cooperation with confusion

1st room:
izc (dubsquare / Wien)
el rakkas (LoDubs / Graz)
phillipe, basta, feelipa (cfsn DJs)

2nd room:
RAVE DJs
itch
qwerty
funk guru


Dragi nasi !

Nakon dugog i toplog ljeta, cfsn ekipica krece u nove pobjede ; )
Prvi event, ujedno i otvaranje confusion & RAVE sezone, biti ce promocija nama najdrazeg festivala u regiji, festivala koji ce vas dici u nebesa i vise nikada ne spustiti na tlo, pod imenom Elevate festival, koji ce se odrzati od 21-26.10.'09. u Grazu !!!

Elevate Tour je inicijativa istoimenog festivala kojom organizatori s jedne strane zele internacionalnoj publici predstaviti mlade artiste iz Austrije, te s druge strane upoznati lokalnu publiku sa programom festivala. Sa raznolikim programom koji ukljucuje preko 25 artista, Elevate ce se predstaviti u pet gradova cetiriju zemalja. Osim domacih snaga koje cine cfsn DJs i Raveri, u Zagrebu ce nastupiti i el rakkas, mladi dvojac cija se izdanja u zadnje vrijeme mnoze na labelovima poput LoDubs i Surface Tension, te izc, pokretac dubsquare labela, sve zapazeniji producent i voditelj emisije na sub.fm-u.

Austrija je oduvijek nudila kvalitetan izvozni materijal kad je rijec o underground elektronskoj glazbi. I iako je nakon eksplozije G-Stone labela i svima poznatih Kruder & Dorfmeistera, ili pak Sofa Surfersa, doslo do odredjenog zastoja, danas se austrijska scena elektronske glazbe ponovno vraca u redove prvoligasa gdje su se u posljednje vrijeme nasli artisti poput Doriana Concepta ili Soap & Skin.

Ovoga puta predstavit cemo vam dva ambasadora dubstep / techno / 2step-garage sounda prema definiciji producenata izc-a i el rakkasa.

Vidimo se : )

start: 22:00
upad: 20 kn do ponoci, 30 nakon

www.elevate.at

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 05.10.2009 15:28    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

Jos nas samo 4 dana dijeli do Elevate festival toura na kojem ce, osim cfsn & RAVE diskdjokejeva, gostovati i IZC & Rakkasi ; )

Pa evo nesto i o njima : )




IZC (dubsquare / Vienna)

Sa svojom jedinstvenom dubstep produkcijom u kombinaciji dub-reggae, 2step-garage i techno zanrova, s utjecajem zapadnoafricke glazbe, DJ & producent IZC nalazi se na samom celu europske dubstep scene. Bivajuci headlinerom nekoliko dubstep evenata u Austriji, Madjarskoj, Slovackoj i Svicarskoj kroz 2008. i 2009, IZC je dodatno potvrdio i svoju reputaciju raznovrsnog DJa.
U svojoj tjednoj Dubsquare Radio emisiji na Sub FM-u koja stalno broji sve vise fanova, te na svojim mjesecnim dubstep vecerima u beckom klubu Rhiz, IZC je ugostio artiste kao što su TRG, Goth-Trad, Jahtari Riddim Force feat. Soom T & Instruktah D, Wadadda, Jason Mundo, Whistla, Sigha i Al Haca, uvijek snazno podupiruci i nove talente.
Njegov debut EP Sand, kojeg je u 2008 izdao na vlastitom Dubsquare labelu, dobio je posebnu preporuku legendarnog berlinskog Hardwax record shopa, dok je De:bug casopis njegov EP opisao kao "four perfect track beyond genres".

http://www.myspace.com/djizc
http://www.dubsquare.net/




EL RAKKAS (LoDubs / Graz)

Krenuvsi iz najrazlicitijih glazbenih pravaca, od punka kad su organizirali prve koncerte, preko reggea, duba i techna, kad su poceli DJ-ati, El Rakkas dvojac zaplivao je ne tako davno i u producentske vode, stvorivsi unikatnu kombinaciju techna, UK garagea i dubstepa pod snaznim dub utjecajem. Njihov sound privukao je paznju engleskih i americkih labelova, kao i radio postaja i DJ-eva diljem svijeta. Decki su do sada izdali releaseve za LoDubs, Echodub i Trenchant Dubs labelove i nasli se na playlistama radio postaja poput Rinse FM i Sub FM-a. Njihovi DJ setovi ukljucuju siri spektar srodnih zanrova, te se redovito mogu cuti na partijima i festivalima u Austriji i u okolnim zemljama.

http://www.myspace.com/elrakkas
http://www.discogs.com/artist/El+Rakkas


Uskoro nagradna igra : )

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 07.10.2009 18:30    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

Dragi nasi : )

Potrazite Elevate tour flyer po klubovima, CD shopovima i raznim birtijama jer upravo s tim flyerom necete ostvariti ama bas nikakav popust niti povlasticu ; )

Ali zato, igrajuci se s nama, imate priliku osvojiti 4 besplatne upadnice za petak u Mediki !

Nagrdna igra, grdja od najgrdjih, upravo slijedi:

Molimo sve zainteresirane, za besplacne ulaznice, neka se jave na mail cfsn.orgETgmail.com s naslovom NAGRDNJACA_ELEVATE TOUR_FORUM i ostave ime i prezime... Sretnim dobitnicima javimo do petka ujutro !

Sretnoooo : )

Ostali mogu kupiti ulaznice po specijalnoj cijeni od 20kn (do 24h).
30kn je nakon !

Vise informacija o Elevate festivalu u Grazu: www.elevate.at


Evo ukratko i o kRAVErima i cfsnOFCAMA ; )




RAVE je zanrovski neodredjen serijal tuluma u KSET-u s original-hardcore-dance vibrom 90ih. Pokretaci ideje su trio zagrebackih DJ-a istomisljenika: Funk Guru (cfsn), Itch (groodanje) i Qwerty (dmsr). Decki odlucuju napasti ozbiljnost i dosadu koja je zavladala galaksijom sa sonicnim kiselo-slatkim preljevom old-skool-rejvanja sa stajališta danasnjice. Dosad su ugostili ravere poput Luke Viberta, Ceephax Acid Crew i Altern-8.
www.facebook.com/pages/RAVE/56872411527?ref=ss




Udruga confusion osnovana je prije vise od 8 godina, kada je nekoliko bliskih prijatelja s jasnom vizijom, malo novca i puno volje krenulo u promicanje breakbeat/drum&bass glazbe i vizualnih umjetnosti u Zagrebu. Uskoro se ulozeni trud utjelovio u obliku projekata kao sto su: Illectricity festival, Score* festival, Illectric Funk, Playground!, ZigZag, te mnogi drugi...
Nastupali su na festivalima kao što su EXIT festival, MTV Valkana Beach festival, Lift festival/Sarajevo Film festival, Elevate Festival u Grazu, Motovun Film festival, Outlook i Soundwave festival u Gardenu, Rabac Summer festival, Seasplash Reggae festival u Puli, Future Sound Of Zagreb, itd. Posjetili su i brojne gradove i drzave u Europi poput Slovenije (Bled, Skofija Loka, Ljubljana), Makedonije (Bitola), Londona, Berlina, Graza, Villacha, Klagenfurta, Praga, Sofije, Beograda, Novog Sada, Banja Luke, Sarajeva...
www.myspace.com/confusionhr
www.facebook.com/confusionhr

vidimo se : )

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group