Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
06-02-2015 - Kunstpark_Astralis w/ Jan Müller @ Depo klub

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
oriGIGIpromotion



Joined: 30 Nov 2010
Posts: 307
Location: HRV

PostPosted: 30.01.2015 17:33    Post subject: 06-02-2015 - Kunstpark_Astralis w/ Jan Müller @ Depo klub Add user to your forum ignore list Reply with quote



KUNSTPARK_ASTRALIS
w/ Jan Müller aka Rush (X-DREAM)
Petak | 06.02.2015. | 23-06h
DEPO klub | Radnička cesta 27 | Zagreb

OFFICIAL FB EVENT: http://goo.gl/HQPhvK


Jan Müller, vođa projekata X-Dream i Children Of Paradise, glavna je atrakcija klupskog događaja Kunstpark_Astralis koji će se 6. veljače 2015. uz potporu Njemačke turističke zajednice (DZT) održati u zagrebačkom Depo klubu.

Müller koji je mnogima poznat i pod pseudonimom Rush X-Dream, tom će prilikom izvesti jedan od svojih hvaljenih DJ nastupa u kojima odabire vrhunska djela iz vlastite bogate produkcije elektroničke glazbe s naglaskom na stare dobre singlove koji uvijek užare atmosferu na plesnom podiju.

U setu odabranih klasika kojima su obvezno štivo X-Dream, Organic Noise, Children Of Paradise, Prime Suspect i Pollinator, Jan će nastup začiniti i potpuno nepoznatim, neobjavljenim skladbama koje ljubomorno čuva u privatnosti svog hamburškog studija.

Tijekom više od 20 godina koliko je prisutan na sceni, Müller je postao guru njemačkog zvuka koji je industrial, techno i psy trance uspio spojiti u jedinstveni inovativni spoj plesne glazbe koja ga je proslavila.

Jedan od takvih bezvremenskih klasika, što je prava rijetkost u elektroničkoj glazbi, je i singl projekta X-Dream pod imenom Freak. Ova poznata psy trance tema iz 1998. već je godinama prisutna u setovima domaćih i inozemnih DJ- a u dosadašnjim izdanjima klupske večeri Astralis Institucija koja uskoro navršava 17 godina postojanja.

Jan je genijalni producent, vođa, umjetnik i inovator koji dolazi u Zagreb kako bi ostavio bez daha sve koji čeznu za porcijom delicija za istinske sladokusce i već na početku godine predstavlja povijesno važan nastupa za elektroničku glazbu u zemlji uopće.

::Line up::

Jan Müller aka Rush (X-DREAM)
Alessandro Ambrosio
Damir Ludvig
Go Cut

---
ULAZNICE - EVENTIM ONLINE: http://goo.gl/A89F6B
EVENTIM PRODAJNA MJESTA: Tisak media, Tisak kiosci, ...

OFFICIAL FB EVENT: http://goo.gl/HQPhvK
ASTRALIS - INSTITUCIJA: https://www.facebook.com/AstralisInstitucija
Back to top
View user's profile Send private message
oriGIGIpromotion



Joined: 30 Nov 2010
Posts: 307
Location: HRV

PostPosted: 05.02.2015 22:24    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

Intervju sa glavnim akterom: http://goo.gl/TS0VNh

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group