Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
new balance 530

 
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Web stranice
View previous topic :: View next topic  
Author Message
GriffithGeordieJoined: 06 Nov 2018
Posts: 7

PostPosted: 13.12.2018 03:35    Post subject: new balance 530 Add user to your forum ignore list Reply with quote

New Balance H710 High Ivy League Harvard, Penn Dartmouth 10. januar new balance dame 2011 Ny Balance H710 High "Ivy League" - Harvard, Penn Dartmouth For de jer, der holder tæller, har vi allerede set tre dråber fra New Balance Ivy League Pack. Princeton, Brown og Columbia blev bogført for et par dage siden, og nu får vi chancen for at se Harvard, Penn og Dartmouth. Den samme formel anvendes når det gælder disse modeller. Hver sko opretholder en en-suede-top, der falder i tråd med sin kollegiale modstykke. Så for denne runde H710 s får vi Harvard i Burgund, Penn i Grey og Dartmouth i Green. Med undtagelse af Penn's tonale effekt har modellerne også messing D-Rings. Hver sko har også et knæet tunge logo. Se efter disse at ramme japanske detailhandlere i februar.

Ny Balance 577 Made-in-England 6 januar 2011 Ny Balance 577 'Made-in-England' Ny Balance har endnu engang faldet et imponerende kig på New Balance 577. Brugen af navyblå som inspiration, bruger modellen intelligent grå og hvid over flere paneler på den øvre for at bryde op new balance 530 farvelægningen. Fremstillet i England, der huser New Balance s mest avancerede fabrik, er skoen lavet ved hjælp af nogle af de fineste materialer, der findes i mærkerne. Heldigvis spredes New Balance sine vinger og har lavet denne model til rådighed i Singapore. De er tilgængelige nu på Limited Edt.

New Balance H710 Columbia University Jan 6, 2011 Ny Balance new balance 990gl4 H710 â ¬ SColumbia Universityâ ¬ Hidtil har New Balance Ivy League Collection slettet et Brown University og Princeton tema H710. Dette efterlader mindst 6 silhuetter i vingerne, og den næste, vi kommer til at tjekke, er for Columbia University.As med de tidligere farvande er dette demure nummer gjort i grå læder og mesh. En lysere nuance af Grey bruges til hælfligen, N-log og en mørkere skygge på mellemsålen. Skoen har en sort ydersål, der giver en smule vægt og metalliske sølv D-Rings. Columbia blå bruges sparsomt på snørebånd og tunge mærke til runde design ud. Disse er sat til at falde uden for USA i februar. Hold dig opdateret til USAs udgivelsesdatoer.

Ny Balance 574 Sonic new balance 990 grey Pack Nye Billeder 4 jan 2011 Ny Balance 574 Sonic Pack Vi så disse tilføjelser til New Balance 574 Sonic Pack et stykke tid tilbage. Skoene har lavet vej til forskellige detailhandlere, og i dag har vi fået nogle nye billeder, der hjælper dig med at se, hvor høj kvalitet disse ting er. Den ene stykke konstruktion er yderligere komplimenteret af den ene farve tilgang, der tages af hvert par. Det være sig i Burgund eller Off White er farveskemaet yderst effektivt til at kommunikere det unikke design og proces. Med en ruskind og mesh konstruktion begge sko har en hvid mellemsål, grå ENCAP hæl cradle og sort ydersål.

Nonnative x Nybalance CM1500 Coyote Release Information 30 dec 2010 Nonnative x Ny Balance CM1500 â ¬ SCoyoteâ ¬ Den imponerende samarbejdsindsats kendt som den Nonnative x New Balance CM1500 Coyote, som vi så for kort tid siden, gør endelig sin vej til at frigive. Coyote tema sparkesport en blød suede øvre, der er på fuld skærm i disse nye billeder. Den jagtinspirerede sneaker indeholder også hits fra den pulserende Orange, som udendørsfolk skal bære for at blive identificeret af andre jægere. Disse er slated til at være i butikkerne den 3. januar. Online-butikken vil lagre dem den 2. januar, og postordre udløber den 10. januar.

HECTIC x mita x Ny Balance MT580 10 års jubilæum BKX 19 dec 2010 HECTIC x mita x Ny Balance MT580 10 års jubilæum â ¬ SBKXâ ¬ New Balance har haft nogle meget flot new balance 990v3 samarbejder i år. nnonative, CNCPTS og Limted Edt. Vault navnet et par friske og de generelle udgivelser er for mange til at liste. Afrunding af deres start studded 2010 udgivelsesplan er HECTIC x mita x New Balance MT580 10 års jubilæum BKX. Skoen har en meget luksuriøs stemning til det med nok woodgrain og læder til at gøre Pimp C stolt. Sneakersne har en matt sort læderoverdel med en skinnende polstret tåkasse og andre glansaccenter, der passer til hinanden. En woodgrain ydersål er centreret og kontrasterer hele designet pænt. Sneaker [img]http://www.angelraybooks.com/images/shoes/new balance-960bnl.jpg[/img] er afskåret af tan læder hæl faner og blonder øjenlåg.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Web stranice All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group