Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
Ennek ellenére a Tiempo Story 8 nemcsak az egyetlen cipő

 
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Web stranice
View previous topic :: View next topic  
Author Message
torandarfJoined: 21 Jun 2018
Posts: 113
Location: New York,NY

PostPosted: 29.07.2019 05:46    Post subject: Ennek ellenére a Tiempo Story 8 nemcsak az egyetlen cipő Add user to your forum ignore list Reply with quote

A 'Japán belsejében' összes sorsolásával azonosított formaminőség az Adidas Nemeziz Messi 18.3 TF futballcipő kimenetét ismét megmutatja. Az Adidas Predator 19.4 TF futballcipő gyorsan felismerhető az átlátszó kozmetikumokban, a fekete alapú felsőrészben körülbelül azonos csomagtartó stílusok, ahova az összes Morelia Neo-nál van egy csillogó fény, és a hely, ahol a Rebula alapja sokkal többet nyújt a matt végéhez. Néhány alternatíva, amelyekbe a hagyományok keveréke és a kiváló minőség tartozik amelyet nem fogsz máshol megkeresni, éjszaka csavart a Nike Magista Orden II FG foci cipő aljzatába, hogy pusztán a báját növelje.

Az egyes Phantom baba ikrek az éjszakai védelem alatt fordulnak elő, hogy gömb alakúvá váljanak a Nike Benedek a Radar csomójától, miután a Tiempo 8 és a Mercurial Superfly 7 felújított, következő generációi utoljára kibocsátottak. Annak ellenére, hogy a működő koncepció a csomó afroamerikai lesz, és az összes tárgy egyenletes előrelátást jelez. A Nike Nike Tiempo Legend VII FG futballcipő az összes PhantomVNM-mel és a VSN-rel együtt nyújtja a stílust a rugós fények fényében, látszólagosan Az adott VSN lehet a sok szembeszökő pár, és élénk voltokkal, amelyek a legmagasabb körüli körvonalakon körvonalazódnak egy teljes voltos talp segítségével.

Az egyes VNM hangok, amelyek egyenesen lefelé haladnak az innen induló lépésekkel, az összes voltos funkcióval rendelkeznek, a Nike Tiempo Legend VII FG foci cipőjével, egyszerűen csak az összefoglaló körül, és a műszaki kapcsolatokból. A következő swoosh következő nagyszerű irizáló rutin jellemzi, amely bármikor egyszerűen nyilvánvaló a megfelelő enyhektől. Az ehhez kapcsolódó folytassa a legújabb Mercurial, ugyanolyan Phantom boot stílusokat, amelyek a kifinomult 'Just Carry out It' Mercurial-esque műalkotásokat az egyes felsőrészek teljes emelési százalékánál keresztül használják, a Puma foci cipő olcsó ára az éjszaka során alig nyilvánvaló.

A radar alatt elhelyezkedő különleges csomagot a nyár kezdetén a születés napjától kezdve a friss Tiempo Story 8 veszi át, amely általában az éjszakát a modern friss szemmel figyeli. Úgy tűnik, egyszerűen levágják a swoosh, magas sarkú logókból ragyogó kék jellemzők. valamint a csap vásároljon futballcipő javaslatokat.

Ennek ellenére a Tiempo Story 8 nemcsak az egyetlen cipő, hogy a Nike futball cipő online üzlete debütáljon a Radar alatt, a következő generációs Mercurial pedig kétszer is becsapott a fellépések körül. A Mercurial XIII. Steam és a Superfly VII végigfuttatta a teljes elektromos áramlási pályát, és elrabolta a különleges figyelemre méltó vizuális átfedést a Fresh Lamps dobjával, hogy bármilyen modern sziluett legyen az eredeti vonzerővel kapcsolatban.

Annak érdekében, hogy jelezze a Nike foci cipőjét, különösen a Spider-Man friss mozgóképpel kezdve, az Adidas csökkentette a Nemeziz 19+ modellekkel kapcsolatos duót a friss, speciális Miracle Bunch modellben. Az adott kétrészes választékot a Miracle Nemeziz 19+ sportcipőből irányítják, és egy nagyszerű, teljesen fekete AlphaBOOST oktatóval kombinálják.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Web stranice All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group