Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
4. Međunarodni fotosajam 4.4.2009. u Zagrebu.

 
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Fotografija
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ivan BajloJoined: 08 Dec 2006
Posts: 11
Location: Zagreb, Hrvatska, Europa, Treći kamenčić od Sunca

PostPosted: 21.03.2009 19:50    Post subject: 4. Međunarodni fotosajam 4.4.2009. u Zagrebu. Add user to your forum ignore list Reply with quote

Udruga Svijet fotografije poziva vas na 4. Međunarodni fotosajam koji će se održati 4. travnja 2009. u vremenu od 10:00 do 17:00 u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, Ulica grada Vukovara 68 u Zagrebu. Sponzori fotosajma su tvrtke iStyle, Hensel performing light (HENSEL Studiotechnik GmbH & Co. KG) i Fotosvijet. Ulaznica je 10 kuna.

Predavanja i prezentacije održati će se u maloj dvorani POU koja ima 200 sjedećih mjesta.

12:00 Dvosatno predavanje o uporabi različitih tehnika fotografiranja sa studijskom rasvjetom i prezentacija profesionalne opreme, sponzori su Svijet Medija uz SONY OVERSEAS S.A. Predstavništvo u Republici Hrvatskoj i Fotosvijet, a predavači profesionalni fotografi Timor Šatara i Goran Katić.

14:00 Uvod u Aperture 2 - predstavljanje osnovnih značajki Aperture 2 aplikacije za post-produkciju fotografija. Aperture 2 je revolucionarna aplikacija tvrtke Apple koja služi za obradu i manipulaciju velike količine fotografija. Sa preko stotinu novih značajki, Aperture 2 dramatično je brži, lakši za korištenje i moćniji.

15:00 Zašto fotografiramo prirodu? - fotograf Mario Belić pokušati će odgovoriti na pitanje iz naslova i objasniti zašto fotografiramo prirodu. Što je bitno za dobru fotografiju prirode - kakav pristup izabrati, koje tehnike i oprema su bitni za kvalitetnu 'wildlife' fotografiju.

16:00 Prezentacija studijske fotoopreme, slikanje modela pod vodstvom Gorana Katića, mogućnost isprobavanja raznih dodataka za rasvjetu: softbox za bljeskalice, snoot, barn doors (klapne) sa filterima u boji, saćaste nastavke za reflektor, soft light reflektor (ili beauty dish popularni tanjur) itd.

Brojke govore za same za sebe prvi fotosajam imao je 550 posjetitelja i 15-ak izlagača, drugi gotovo 1000 posjetitelja i 30-ak izlagača, a treći preko 1200 posjetitelja i 40-ak izlagača iz Hrvatske i inozemstva. Cilj sajma je omogućiti ljubiteljima fotografije da na jednom mjestu prezentiraju, prodaju i razmijene svu moguću fotografsku opremu od najnovijih modela fotoaparata i studijske rasvjete sve do starih analognih fotoaparata kojih više nema u redovitoj prodaji. Uz fotoopremu tu su i predavanja i prezentacije koja su zbog velikog interesa i gužve koju stvaraju pomaknuti na termine iza 12:00 i premjestili smo ih u puno veću dvoranu koja ima 200 sjedećih mjesta.

_________________
Vojska.net | Svijet fotografije | IvanBajlo.com | Digitalna fotografija na netu
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dashivJoined: 30 Jun 2008
Posts: 15
Location: Novigrad

PostPosted: 30.03.2009 14:54    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

Vidimo se

_________________
- www.sivinjski.com - www.dashiv.com - www.webturist.net
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
conspiritJoined: 21 May 2007
Posts: 9
Location: split

PostPosted: 31.03.2009 13:25    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

jel ko zna kakvo je stanje sa lomografijon na sajmu?
supersampler?holga?lomo fisheye?ista?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Fotografija All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group