Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
eRepublik - građani u online verziji pravog svijeta

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> FFA
View previous topic :: View next topic  
Author Message
fishbone



Joined: 07 Oct 2009
Posts: 1

PostPosted: 08.10.2009 00:04    Post subject: eRepublik - građani u online verziji pravog svijeta Add user to your forum ignore list Reply with quote


eRepublik je masovna mrežna online (MMO), društvena i strateška web browser igra. Igra omogućava igračima da sudjeluju kao građani u online verziji pravog svijeta.

Građani u eRepubliku mogu voditi poslove, osnivati političke stranke, glasati na izborima, pisati novinske članke, čak ići i u rat kao građani virtualnih verzija stvarnih država.

Nakon registracije, građanin odabire kojoj se virtualnoj državi želi pridružiti. Svaka od tih država nazvana je po stvarnoj državi u pravom svijetu i geografski se nalazi na sličnom mjestu. Građanin nakon toga traži posao u nekoj firmi unutar te države, a ima i priliku da trenira kao vojnik te države. Treniranje i rad u firmi izvode se na dnevnoj bazi. Jedna od glavnih prednosti igre je ta da je potrebno tek 15 minuta dnevno da bi se sudjelovalo.

eRepublik je u osnovi ekonomsko-socijalna strategija u kojoj igrači rade, surađuju i komuniciraju u okviru "Novog svijeta". Trenutno je u igri prijavljeno više od 200 000 aktivnih igrača u više od 50 virtualnih država, a Hrvatska je trenutno na 8. mjestu.

Sama igra je nezahtjevna, da bi uspješno igrali eRepublik potrebno je samo 15 minuta dnevno i pristup na internet. Međutim stvarna snaga eRepublika leži u mogućnostima koje pruža - ostvarivanje zajednica sa drugim igračima, zajedničke države, firme, političke stranke, vojne jedinice su samo neki od načina na koje možete sarađivati sa drugim igračima u eRepubliku.

eHrvatskoj trenutno prijeti velika opasnost od eMađara te eSrba. Napadi sa njihove strane su već mnogo puta započeti te smo zasada sve napade uspiješno obranili. Opasnost leži u tome što je eMađarska vjerovali ili ne najjača sila u igrici, a eSrbi su kao i eHrvatska jedna od jačih nacija u eRepubliku.

Trenutno su u eHrvatskoj 7 stranka, svih političkih opcija, tako da svaki novi igrač se može pridružiti stranci za koju smatra da može najbolje voditi domovinu prema naprijed.

Zbog neduge političke okupacije eMađara i eSrba, natiskane su velike količine kuna i ukradene naravno, zbog toga današnje ekonomsko stanje u našoj državi ne blista.

Kako bi se uspiješno obranili od neprijatelja, potrebni ste nam vi, novi igrači. Svaki igrač dolaskom postaje i ratnik (ali nemora ratovati), te napreduje kroz rankove, svakim novim igračom tržište je veće i ekonomija se brže oporavlja, te naravno, postajete dio velike zajednice eHrvatske, koja broji oko 11 000 stanovnika.
Eto ako vam se da regajte se i probajte, igra nije zahtjevna, igra se u browseru i doslovno 5 minuta na dan

LINK ZA REGISTRACIJU

inace moj nick je Fishb0ne, ako vam treba sta slobodno pm ^^
Back to top
View user's profile Send private message
Jabba



Joined: 10 Dec 2007
Posts: 326
Location: Rijeka

PostPosted: 08.10.2009 09:58    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

Zvuči zanimljivo Smile

_________________
{COMING SOON!} BenPixel | deviantART | behanceNET
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> FFA All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group