Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
natječaj/konkurs za novu bocu Zlatnog pelina

 
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Natječaji
View previous topic :: View next topic  
Author Message
talicnitomJoined: 25 Feb 2011
Posts: 1

PostPosted: 25.02.2011 14:09    Post subject: natječaj/konkurs za novu bocu Zlatnog pelina Add user to your forum ignore list Reply with quote

Kompanije MB impex iz Banjaluke i Zlatni pelin iz Novog Sada raspisuju međunarodni konkurs za izradu idejnog rješenja dizajna boce i redizajna etikete za gorki biljni liker „Zlatni pelin“.

Propozicije konkursa:
- Dizajn boce treba da bude unikatan.
- Autori šalju isključivo svoje dizajnerske radove.
- Učesnici na konkursu se obavezuju da će, ukoliko njihovo rešenje bude usvojeno, napraviti manja dodatna prilagođavanja dizajna boce i/ili etiketa, ukoliko to bude neophodno, u dogovoru sa kompanijom MB impex.
- Rješenja treba salti e-mailom, na adrese: office@zlatniklub.com ili marketing@zlatniklub.com najkasnije do 31. marta 2011. godine.
- U konkurs će ući samo radovi koji zadovoljavaju uslove konkursa, i koji pristignu u predviđenom roku. Nepotpuni i neblagovremeni radovi se neće uzimati u razmatranje.
- Autor izabranog rješenja se odriče naknade za autorska prava. Izabrano rješenje postaje vlasništvo kompanije MB impex.
- Svi prijedlozi koji pristignu, a ispunjavaju uslove konkursa, bice objavljeni na internet sajtu Zlatnog kluba (www.zlatniklub.com) i forumu zlatnog kluba (www.zlatniklub.com/forum).
- Najbolje rješenje će biti nagradjeno novčanim iznosom od 1000 Eura.
- Slanjem rješenja na konkurs, autori prihvataju sve navedene uslove i propozicije konkursa.

Tehnicki detalji:
- U bocu treba da stane tecnost zapremine od 1L.
- Boca treba da bude u smedjoj ili zelenoj boji.
- Učesnici na konkursu trebaju samostalno napraviti i prijedlog redizajna etiketa na boci zlatnog pelina, koji bi bio prilagodjen njihovom rješenju boce. Novi dizajn etikete ne treba značajno da odstupa od starog po pitanju osnovnih elemenata etiketa, kao i boja i logotipa.
- Rješenja treba slati u jpeg formatu, tako da se mogu vidjeti sve stranice boce. Potrebno je navesti i dimenzije boce. Pored toga, potrebno je poslati i poseban jpeg u kome će biti prikazana idejna rješenja redizajna etiketa.

Sve informacije o MB impex-u, Zlatnom klubu i Zlatnom pelinu možete naći na www.zlatniklub.com. Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas na office@zlatniklub.com ili marketing@zlatniklub.com.
Back to top
View user's profile Send private message
RHnCJoined: 30 Mar 2006
Posts: 282
Location: Vienna

PostPosted: 25.02.2011 15:08    Post subject: Add user to your forum ignore list Reply with quote

za 1000 EURA Smile))))))))
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Natječaji All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group