Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
"Interakcija 101" predavanje na FER-u by Tin Kadoi

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Dizajn i umjetnost
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vizionar



Joined: 03 Nov 2012
Posts: 1

PostPosted: 03.11.2012 20:35    Post subject: "Interakcija 101" predavanje na FER-u by Tin Kadoi Add user to your forum ignore list Reply with quote

Zadovoljstvo nam je pozvati sve sudionike i ostale znatiželjnike na sljedeće u nizu predavanja u sklopu natječaja VIZIONAR.



Glavni fokus se ovaj put seli s vizualne važnosti u prenošenju poruka na onu interaktivnu.

Općenito, raspravljat ćemo o digitalnim medijima, interaktivnom dizajnu te novim mogućnostima korištenja tehnologija i iskorištavanja istih u prenošenju tržišnih poruka.

Predavač je mladi i perspektivni Tin Kadoić, dizajner s više od desetljeća iskustva i angažmana na području interaktivnih medija, kreativni direktor i suosnivač digitalne agencije Brlog te asistent na Katedri za interaktivne medije Studija dizajna.

U svojem plodnom kreativnom djelovanju se bavio, između ostalog, izradom digitalnih servisa vezanih uz interakciju branda s potrošačem, dizajnom animacija i online igara, implementacijama QR koda, web dizajnom, dizajnom sučelja, online promocijama i online reklamnim kampanjama.

Danas se sve više orijentira od dizajna k umjetnosti i korištenju interaktivnih alata poput procesora, arduina, softwarea te je posebno zainteresiran za povezivanje fizičkih interakcija s projekcijama i internet podacima te vizualizacijom podataka.

Agencija Brlog koju je 2009. osnovao s Davorom Bruketom i Nikolom Žinićem dio je grupe reklamnih agencija Bruketa&Žinić i danas surađuje s klijentima kao što su Adris grupa, Kraš, Pivovarna Union, Mireo, Nissan, a posebno su se istaknuli i u predizbornoj online kampanji Kukuriku koalicije.

Tin će nam objasniti važnost digitalnih medija i internet kampanja u promociji branda, kako povezati tehnologiju i umjetničke pretenzije te gdje se tu sve nađe prostora za kreativnost i inspiraciju.

Nemojte propustiti ovu priliku, probudite kreativca u sebi, naučite nešto novo i dođite u ponedjeljak (05.11.) u 16h na Fakultet elektrotehnike i računarstva u dvoranu D260!


Mjesto održavanja: Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva
Dvorana: D260
Vrijeme: 16h

Posjeti naš Facebook Event: http://www.facebook.com/events/189594017832354/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Dizajn i umjetnost All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group