Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
Development ekipa traži novog igrača

 
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Ponuda
View previous topic :: View next topic  
Author Message
struki84Joined: 04 Nov 2008
Posts: 3

PostPosted: 15.12.2012 15:48    Post subject: Development ekipa traži novog igrača Add user to your forum ignore list Reply with quote

Pozdrav svima!

Ukratko da se predstavim/o

Ja sam Šimun Strukan i sa omanjom ekipom isto mišljenika sam oformio mali shop za koje kakav software. Funkcioniramo nekih 6 mjeseci i za sada smo odradili par manjih poslova, te sljedeći tjedan zapakiravamo jedan oveći posao koji smo radili zadnjih par mjeseci. Radimo primarno za jednu agenciju iz Njemačke, no surađejemo i sa domaćim klijentim, te se od početka godine planiramo sjedinit u jedan d.o.o.

Situacija je takva da bi nam dobro došla pomoć odnosno jedna osoba koja voli tehnoglogiju kompove itd. Drugim riječima geek našeg kalibra Smile. Među nama trojicom bavimo se programiranjme 20-ak godina i pokrivamo C#, php, python, js, te se početkom godine idemo okušati i sa ObjectiveC-om. Uglavnom radimo sve od web-a do native appova.
Količina posla varira no od početka godine bi se lako moglo dogoditi da nam sjedne više posla nego što ga možemo obaviti, pa bi nam trebao netko da nam se pridruži.

Otvoreni smo za sve opcije no trebao bi nam netko tko već ima iskustva u barem jednom od ovih navedenih jezika, te da istovremeno nema problema sa tim da se šalta, po potrebi, kroz nekoliko tehnologija, te da je naravno voljan učiti. Jezik progrmiranja nije bitan bio on ruby, C#, php, jer ako nam se pridruži radit će se u svemu a svatko pojedinčano može si staviti naglasak na ono što ga najviše zanima.

Ono što nudimo je prilika da se stvarno nauči puno, da se radi u opuštenoj polu freelance atmosferi, sa ok ekipom, te da se dugoročno zaradi dosta novaca. Ovisno o afinitetima pojedinca možemo pričati o honorarnom poslu ili o dugoročnoj suradnji. Imajte na umu da smo i mi isto na početku stoga ne obećajemo brda i doline, no ako imate znanje i ne znate kako s tim i kome, mi vam možemo omogućiti da dođete u kontak sa EU tržištem software, a koliko se tko misli plasirati i aktivirati ovisi o osobnim ambicijama.

Godine, spol, rasa, obrazovanje itd nije bitno ako se uspostavi efektivan radni odnos.

Eto ak je netko zainteresiran neka mi se javi na simun.strukan@gmail.com

Pozz
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Ponuda All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group