Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
Genskab af 2018 Generation Adidas Cup '

 
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Web stranice
View previous topic :: View next topic  
Author Message
OntiverosJoined: 03 Apr 2018
Posts: 3

PostPosted: 03.04.2018 10:36    Post subject: Genskab af 2018 Generation Adidas Cup ' Add user to your forum ignore list Reply with quote

Det var ikke nemt, men Seattle Sounders kunne løfte deres første generation Adidas Cup-trofæ lørdag og adidas sko mænd besejrede New York Red Bulls 2-1 for at vinde Premier Division.The Red Bulls kom ind i finalen efter en hård uge, lander ikke i Frisco indtil lørdag. De slog Tigres UANL i aften i en straffesparkskonkurrence og formåede at slå Chicago Fire og San Jose Earthquakes til trods for en hektisk timeplan. De formåede at slå et andet mexicansk hold, Monterrey, i en straffesparkskonkurrence i semifinalen, men Sounders var favoritter på vej ind i kampen takket være kvaliteten af ​​deres angrebsmuligheder.

adidas nmd danmark Et 8. minut straffespark indrømmet af centerback Blake Malone, der startede alle seks kampe til Seattle i turneringen, gav New York en tidlig ledelse for at beskytte som angriber Scotty Taylor var i stand til at begrave spotsparken. Seattle angreb fire, der har spillet hele ugen gik på arbejde efter det som Sounders 2 sigter Ray Serrano og Azriel Gonzalez sammen med Daniel Robles og Marlon Vargas, kombineret rundt om kassen for at skære åbne chancer. I den 13. minut bragte venstrebag Connor Tørkebombe fremad, kom til slutlinjen og slog et pas tilbage til Vargas. Vargas var i stand til at score sin fjerde mål i turneringen med målmand Matthew Goodman ude af position. Seattle dominerede de næste 15 minutter, men det ændrede sig i det 29. minut, da en tackling på midtbanen førte til et rødt kort til Serrano.

På trods af at man var en mand op og bundet på resultattavlen, kunne de røde bøller aldrig få deres angreb på at klikke, adidas ultra boost tilbud kæmpede for at skabe chancer, mens Gonzalez og Vargas fortsatte med at se farlige på bruddet omvendt. Sattle bragte friske ben ind i toppen i det 59. minut i form af Alec Diaz og to minutter senere lavede han en enmand ned på højre side. Med meget lille vinkel på mål satte han et skud i den store stolpe for at give Seattle føringen. The Sounders så let ud de sidste ti minutter for at hæve trofæet fortjent.

adidas superstar dame Vargas vandt Premier Division Golden Ball efter at have registreret fire mål og fem hjælper, mens Goodman vandt Golden Glove som divisionens øverste målmand. Colorado Rapids angriber Logan Dorsey og Tigres UANL fremad Alan Ramos hver scorede seks mål for at lede divisionen.2018 var det tredje år i under-12-konkurrencen på Generation adidas Cup og for første gang vandt en MLS-hold aldersgruppen. Sporting Kansas City slog LAFC i finalen og vandt trofæet i en straffesparkskonkurrence 8-7. LAFC havde slået deres rivaler, LA Galaxy, 3-0 i semifinalerne.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Web stranice All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group