Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
Adidas Originals afslører den nye deerupt sko

 
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Raster
View previous topic :: View next topic  
Author Message
NikiTorresJoined: 13 Jul 2018
Posts: 3

PostPosted: 13.07.2018 09:42    Post subject: Adidas Originals afslører den nye deerupt sko Add user to your forum ignore list Reply with quote

Den nyeste sko fra Adidas Originals er ikke afhængig af udseendet af mærkeets ikoniske tre striber, yeezy boost 350 v2 danmark men et andet motiv, der er vigtigt for sportstøjene: nettet. Som mange af sine designs tog sneakeren tegn fra varemærkets arkiv, specielt en mellemsålning, der først blev vist på løbesko i 1970'erne. Deerupt er imidlertid langt fra en replika. "Vi kiggede på styrken af ​​den grafiske kvalitet af nettet og genfortolket det og anvendte det på en moderne silhuet", siger James Thompson, senior designer for Adidas Originals.

adidas sko mænd Ved at benytte webbingen på skoens helhed tillades designteamet at afskrække udsmykninger for at skabe en sneaker, der på én gang er enkel og tydelig. "Der er nogle ting, der er så visuelle, at det bliver næsten selve brandingen," siger Oddbjorn Stavseng, senior direktør for globalt design. "Den grafiske kvalitet af nettet er så egentlig Adidas. Måske ikke til alle, men over tid vil folk vokse til at forstå det. "

adidas sko tilbud Med det er Deerupt ikke uden hilsen til sin maker. Bag neten, tæt på hælen, vises geokoden til Herzogenaurach, Tyskland, en nikkelse til Adidas hjem. En forstyrrende slags erklæring, hvis en mindre en.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    mi3dot.org Forum Index -> Raster All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group