Forum FAQForum FAQSearchSearch MemberlistMemberlist Forum ignore listForum ignore list RegisterRegister ProfileProfile Log in to check your private messagesLog in to check your private messages Log inLog in
26-11-2011_Sound Clash > illectricity festival @ Močvara

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika
View previous topic :: View next topic  
Author Message
confusion



Joined: 28 Oct 2008
Posts: 139
Location: Zagreb

PostPosted: 19.11.2011 03:24    Post subject: 26-11-2011_Sound Clash > illectricity festival @ Močvara Add user to your forum ignore list Reply with quote



illectricity
Music & Visual Arts Festival
19/11 - 03/12/2011 / Zagreb

__
Kako ova zima sve jače i jače grize i postaje nepodnošljiva, tako mi lagano otpuštamo sve informacije vezane uz naš ovogodišnji festivalski program. Strujanja illekričnih vibracija manifestiraju se kroz zabavu i ples a 26. studenog vas usmjeravaju put kluba Močvara, u kojem će se za vašu naklonost boriti četiri zagrebačke prijateljske ekipe!


subota, 26/11 - Sound Clash @ Močvara

four on the floor:
Trip 2 Zion / Pistolero / JabbaTon / CFSN DJs

visuals:
-polygon & noddy2000

start: 23h

upad: 25kn do ponoći, 35 nakon


Do sada smo organizirali dva zagrebačka Sound Clasha! Na posjetiteljima je bilo da navijanjem i reakcijama izaberu svog pobjednika dok se četiri različitih ekipa borilo za njihovu naklonost.

U subotu 26/11 u prostoru kluba Močvara održat će se treći po redu Sound Clash s ekipama JabbaTon, Pistolero, Trip To Zion i CFSN DJ-ima u ulozi domaćina.

Pravila igre su identična kao i zadnja dva puta! Kroz pet tematski različitih rundi, od kojih svaka traje po sat vremena, svaki suparnički crew ima po petnaest minuta kako bi predstavio svoj zvuk. Senzori pokreta biti će postavljeni u klubu i mjeriti vaše reakcije, što znači da vi odlučujete o samom ishodu!

Navijati možete i preko twitter kanala @zgclash, koji će biti integriran u projekcije.

Twittajte, skačite, ritajte se i vičite – Reeeewind!


__
Pistolero je audio-vizualni DJ/VJ kolektiv koji se bavi promocijom breakbeata i njegovih fuzija sa srodnim glazbenim pravcima. Pistolero tulumi redovito se održavaju već 6 godina i u tom razdoblju ugostili su mnoštvo stranih faca kao što su Eat Static, Hedflux, Far Too Loud, Neurodriver, Rennie Pilgrem itd, ali i puno domaćih izvođača iz prijateljskih ekipa kao što su Confusion, Trip To Zion, Bass Invaders, Ministarstvo Psihodelije, Dirty Beatz, Jabbaton, LoopJunkies, DubstepKlub, Kingstoned, Groodanje itd. Pistolero redovno nastupa i na većim festivalima kao što su Seasplash, Outlook, Theory, itd.

http://pistolerobreaks.org/


Trip To Zion je inicijativa građana koja djeluje od ožujka 2005.g. s ciljem promoviranja DJ kulture, glazbenih skupina i sound systema iz Hrvatske čiji je glazbeni izričaj baziran na vrstama glazbe kao što su: dubstep, drum and bass, reggae, dub, jungle, breakbeat i trance.
Trip To Zion okuplja grupu mladih entuzijasta koji se bave promocijom urbane kulture mladih.
Početkom 2008. godine u klub Močvara dovode live bend iz Velike Britanije, Alpha & Omega. U suradnji s Reggae.hr portalom u ožujku 2009. godine osnivaju Udrugu za razvoj audio-vizualne umjetnosti ‘Reggae’, koja je orijentirana na promociju reggae glazbe i njenih srodnih stilova, te pomoć mladim umjetnicima u njihovoj afirmaciji putem organiziranja audio- vizualnih i multimedijalnih manifestacija. Također treba spomenuti Trip to Zion kao VJ tim koji nastupa po festivalima kao što su Seasplash i IN Music, te tim putem su ostvarili blisku suradnju s glazbenim skupinama ST!llness i Elemental.
S Reggae.hr portalom pokreću emisiju Zion Radio na Radiju Student (100,5 MHz), koja se bavi promocijom klupske scene u Zagrebu i Hrvatskoj.

http://www.facebook.com/trip2zion


JabbaTon je klupska večer koja već sedmu godinu na mjesećnoj bazi uspješno djeluje pod okriljem zagrebačkog kluba KSET u organizaciji zagrebačkog Jabba Crew-a nastalog 2004. Iste godine Yesh okuplja nekoliko prijatelja s ciljem promicanja nekih zajedničkih pogleda na glazbu i kulturu koja je okružuje. Misao vodilja JabbaTona u prvom redu je neobuzdana i opuštena zabava provučena kroz humor i naglašenu interakciju publike, naravno sve upakirano u kvalitetnu recentnu klupsku glazbu koja se može svesti pod nazivnik „slomljenih ritmova“. Tu su i neizbježne video projekcije, plesni nastupi i nastupi raznih drugih izvođača poput MC-a, beatboxera, bendova pa čak i PJ-a (palačinka jockeya).
Ovisno o prilici i raspoloženju, na JabbaTonu se može čuti zvuke raznih glazbenih žanrova kao što su dubstep, bassline, uk funky, bmore, ghettotech, electro-house, breakbeat, grime, drum'n'bass, jungle, turntablism, reggae, dancehall, hip-hop, funk, balkan beats…
Jabba DJ-i su nastupili na mnogim festivalima kao što su EXIT, Outlook, Hideout, Terraneo, Dirty Old Festival, Illectric Funk, Seasplash, Tabor Film Festival, Zadarski Kulturni Forum, te nastupali diljem Hrvatske ali i u inozemstvu. Trenutno glazbeno aktivni članovi ekipe su Yesh!, Venom, Rea, Mayo i Kodin.
JabbaTon kao i posljednjih 7 godina ne miruje, oštrica nije otupjela i sve se više veseli skorom ulasku u drugo desetljeće!

http://www.facebook.com/JabbaTon


CFSN DJs jedan je od glavnih projekata confusiona, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti sa sjedištem u Zagrebu. CFSN DJ team formiran je prije više od devet godina, a danas se predstavlja u novom ruhu s čak tri nova člana. Nakon dugog niza godina oni jos uvijek prezentiraju mnoge, u nas slabije zastupljene, vrste klupske glazbe, a njihovi glazbeni interesi tijekom devet godina rada znatno su se proširili. Njihov glazbeni ukus prepun je sviježih dubstep, post dubstep, UK funky, future garage, electro, ghetto house, bass, beats, glitch hop i indie beatova.
Po glazbenom zadatku gostovali su u mnogim klubovima diljem cijele regije, te po klubovima u Londonu, Berlinu, Ženevi, Bratislavi, Pragu, Sofiji, Grazu, Leibnitzu, Villachu, itd. Česti su gosti najvecih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe, pa su već tri puta nastupili na EXIT-u, od samog pocetka su stalni gosti Outlook i Soudwave festivala, a nastupali su i na Hideout Festivalu, Elevateu, Sziget Festivalu, Shareu, Harteri, Atlantis Festivalu, MTV Valkana Beach festivalu, Lift / Sarajevo film festivalu te mnogim, mnogim drugim.
Danas CFSN DJ-i broje sedam članova: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobucar, itch, Æon.

http://www.facebook.com/cfsn.org

__
03/12 - Main Night @ Pogon Jedinstvo!


Like na naš novi page:
www.facebook.com/illectricity

_________________
www.illectricity.com
www.facebook.com/illectricity
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    mi3dot.org Forum Index -> Muzika All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group